Köp KattHemmets snygga t-shirt!

trja1

Den kostar 90 kr plus frakt, och är jättesnygg!

Just nu finns följande storlekar i lager på katthemmet:

2 st svart medium
5 st röd medium
1 st vit large

Jag ska försöka ta reda på hur man på bästa sätt kan anmäla intresse för en tröja, och jag tror det kommer att beställas hem mer i fler färger och storlekar också…

Men, kära vänner, visst vill ni bli lika tjusiga som Jossan och Kurt på bilden? Så skicka bara ett mail till  info@orebrokatthem.com så ska vi nog ordna resten på ett bra sätt med uppgift om hur man betalar och sånt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *