Jag blir så rädd för Internet-anonyma

Någon anonym skickar mig en kommentar till mitt blogginlägg om Lerum-djurplågaren med en länk till Facebook. När jag klickar på länken ser jag en bild av en högst vanlig ung man. 

Jag fattar ingenting. Vem är han, och vem har skickat detta?

Sedan läser jag senare i Aftonbladet om Lerum-djurplågeriet:
”Polisen har låtit undersöka djurkropparna för att se om skadorna har orsakats av ett annat djur – eller av en människa som använt ett vasst föremål.
– Vi får veta i slutet av veckan, säger Jan Ekfeldt.
En man i 20-årsåldern, bosatt i Lerum, pekades i går ut på internetsajten Flashback som djurplågaren. Polisen har fått in flera tips om hans identitet och bedömer uppgifterna som intressanta.”

Jag vågar inte låta länken till det där ansiktet i Facebook ligga kvar öppet. Det finns för mycket okänt ute på nätet än att jag behöver bidra till det. Visst, man kan spåra med IP-nummer och sånt. Men det får polisen sköta, de är proffsen.

Kanske de menar Facebook, Aftonbladet också? Men tänk om det är en oskyldig som utpekas? Som det sänds runt bilder på? Eller har jag just tittat på ansiktet till kattplågaren? Hela jag darrar…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag blir så rädd för Internet-anonyma”

  1. Det är klart att vi alla hoppas att de ska ta fast den där idioten.Men det är nog klokt att låta de som kan ta hand om det..Tycker du gör rätt.Tasskramar Dui och Deco

  2. Husse lusläste flashback igår kväll. Det var tur att jag lyckades överjama honom om att det inte var någon bra idé att hänga på pöbeln. Jag vill nämligen ha min husse hemma och inte nån annanstans. Fast jag önskar att kattplågaren blev… uhm, ryckt i öronen?

    1. Man skulle ju vilja att denne blev avslöjad och stoppad i alla fall! Jag kikade på flashback men blev alldeles illamående över deras teorier om ”blivande massmördare” och sånt. Plus hur någon som tydligen visste mer skrev detaljerat om vid missarna fått utstå. Ville kräkas. Vad ska man tro…
      Håll din husse hemma, det ä rätt! Vi ska inte sänka oss till att göra likadant!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *