I Kalix går katterna till banken

Det gjorde i alla fall en liten silvergrå kattunge i torsdags!

 

bankkatt1

 

”Den krafsade på vår dörr. Den var ensam och försvann in under bilarna på parkeringen.”

säger Ulla-Britt Söderberg, kontorschef på Handelsbanken i Kalix. Maria Granström från personalen gick ut för att fånga in den, så att den inte skulle bli påkörd av någon bil. Personalen började genast undra om någon som saknar sin kattunge. På Handelsbanken kunde den inte stanna och togs om hand av Helena Öhman (Bilden från artikel i NSD).

Kattungen kan vara 8-12 veckor och är väldigt rädd, men spinner ändå när den klappas. Tills vidare kallas den Thea och får stanna hos familjen Öhman tills vidare.

Tänk vad banker kan vara bra att ha!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *