ÖgonGodis

kitten13

Bara så där!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “ÖgonGodis”

 1. IDAG öppnade han det andra ögat helt! Jag har lagt in bilder i 2 inlägg men då hade han ett och ett halvt öppet.Nu väntar jag att tjejerna ska vakna fixa till sig och slänga fram kameran igen:)
  Han är också ögongodis..och då jag ser din bild kommer jag på hur lilla kisse luktar:)
  Så mysigt!
  Kram Jam och Spinn Maria o gänget

  1. Jag tror att små kattungars doft är alldeles speciell parfym… Lånade en bild, måste ju visa hela världen hur fin han är med välling runt hela nosen!
   *spinner* Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *