Jag är tydligen inte sofistikerad?

Eftersom jag inte har en lektunnel i rosa fluff:sofitic_fluff
Matte låter mig inte skaffa en Celebuntante Cat Wig heller,
utan tycker att jag har päls nog ändå:

celebutantecat1 *suckar*
Kan jag inte få en Joker soffa då? Det är ju mina färger?!

joker1
Eller en liten söt rock, alla grejor från The Sophisticated Cat?

modelafterbath1   church
Inte heller en superdesignad Couchette för 380 $:

couchette1
Bara att konstatera: Jag är inte någon design-katt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag är tydligen inte sofistikerad?”

  1. Coola saker! men att mysa i och håra ned mattes och husses kläder är ändå bäst!
    Tasskram Dui och Deco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *