Jag älskar matte!

img22
…ibland är det bara så gott att vara katt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Jag älskar matte!”

 1. Hej Wikki!

  Nej tyvärr är det fortfarande lite problem.
  Sår på halsen och jag kan inte låta bli att fnatta med det, Husse är väldigt orolig.

  //Sture

  1. Men Sture, har du fått kattibiotika? Och har du provat med en sådan där uppblåsbar halskrage? Dom är faktiskt riktigt bekväma och skaver inte som en tratt. Du måste försöka bli bra, jag tror din husse får fnatt-oro annars!
   NosPuss Wikki

 2. Kattikväll!

  Jaså, kattblåsbar krage? Var införkattar man en sådan?

  Husse undrar – och han står redo att sticka och katta en sån, bara han vet var man hittar dem.

  Mjau and out!
  //Sture

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *