Mattes och husses kortsemester

c_6

– Att träffa landetkatterna…

c_7
– Och koppla av lite. Ville vaktar dem åt mig!

Själv äter jag gräs och nässelfjärilar. Råkade kräkas upp dem på Stora mattes nyaste duk, men hon skrattade bara och sa att det inte gjorde något. Nu hänger nytvättad duk ute i torkvindan.

Här har vi katter det bra! Liksom hussar och mattar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mattes och husses kortsemester”

  1. Ibland kan det bli lite för mycket av det goda, det är lite jobbigt… Men förhoppningsvis fick du upp annat än bara gräset, som behövde upp för att du ska må bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *