Kort LANDET-rapport 4

Skalbaggsjakt i badrummet pågår. Nova står på toalettstolens tank med tassarna så högt upp på väggen som hon når, och skriker på skalbaggen som flytt upp i taket. Hennes energinivå lyckligtvis avtagande…

I morgon ska vi till husses mysiga farmor och sedan hemåt! Fått lov om skjuts i bil med AC så det blir uthärdligt! Puh! *spinner* Sov gott!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Kort LANDET-rapport 4”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *