Så skönt varmt…

Jag älskar att vara solkatt!

img16
Men under den här björken är det skönt skuggigt – plus att det finns ett spännande mushål nere vid roten! Här stannar jag nog en stund!img17
Vad gör det att pälsen blir lite skräpig? *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Så skönt varmt…”

 1. Som katt måste man hålla husse o matte sysselsatt. Se de ut att inte ha något att göra så taskar man ut en stund, får lite tovor i pälsen och vips, så har man sysselsättning för sin älskade husse eller matte i en halvtimme när pälsen ska borstas 🙂

  1. Ja och ändå har jag inte världens värsta värsta långpäls utan lite semi… Men det räcker! Du känner igen problemen, Madame, eller hur?
   NosPuss Wikki

  1. Väldans tack för kattplimangen! Ja det är mycket päls att hålla reda på! Det där vet ni ju så väl hur jobbigt det kan vara…
   TassKram Wikki

  1. Nej det är jag som har kopplat mina människor… man kan ju inte släppa ut dem hur som helst i området där vi bor…
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *