Katt-tävling! Söt vinst!

img14
Pyttiga söta små porslinskatter kan du vinna! De är ett loppisfynd, så de kanske inte går att betrakta som superexklusiva, men jag tycker de är så charmiga och fina – så för den som samlar på eller älskar små stillsamma, tystlåtna och matsnåla prydnadskatter är de definitvt ”vill-ha”-objekt! (Fler bilder på katterna finns tidigare i min blogg!)

Detta gäller för att ha chans att vinna katterna:
Svara på de följande fyra frågorna (Av vilka den fjärde är en utslagsfråga) i en kommentar till detta inlägg, elller ett mail till bloggkatten@hotmail.com senast den 22/8.
Lägg med en länk eller mail som jag kan nå dig på om du vinner!

Här kommer tävlingsfrågorna på temat SERIEKATTER:

cl

1. Vem har skapat seriekatten Solange? (Ovan)

fuzzy

2.

Vad heter husse till den här katten? (Till vänster) Förnamnet räcker!

3.

Jag, Wikki, har varit med i en tecknad serie – det vet den trogne läsaren av min blogg. Vad heter de tre hundarna som är huvudpersoner i den serien?

storkaninen

Och utslagsfrågan är på temat ANNAN KATTKUNSKAP:
4. Gissa hur mycket kantareller min kompis katten Ville har hittat åt Stora matte och matte hittills i år! Hur många liter tror du det är?

img15

LYCKA TILL!!! önskar Wikki, Nova och Vevve!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Katt-tävling! Söt vinst!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *