Å

Å vad mycket man vill och längtar – kanske inte för egen del, men för människor man älskar!

Å matte, tänk om jag kunde nosa upp ett trivsamt deltidsjobb till dig…

Å husse, tänk om det ändå kunde dyka upp någon klok person som kunde hjälpa smärtpersoner som dig och vännen Neko! Hitta kuren, fixa felet, skrämma bort allt ont….

Å jag önskar det så innerligt!
Å om drömmar kunde slå in!

Å…
TassKramar Wikki

ronvift

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Å”

  1. *försiktig o ömsint nattklapp till vacker o underbar Wikki*
    Nu ska jag flumma runt på facebook o försöka bli trött . . .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *