Katten Tango hittade hem – via TV

Det var i början av juli, Tangos matte satt avslappnad i tv-soffan hemma i Newquay, Cornwall, och trodde att röda ettåriga Tango var ute och lekte någonstans på gården som vanligt, när en vän ringde och frågade ”Have you seen your cat on the telly?”tango
Tango hade varit borta i flera timmar, när samtalet kom till matte Jackie Ellery, som förvånat bytte kanal till ett diskussionsprogram med lokala politiker, sänt från skolbyggnaden intill. Och där, i den eleganta BBC-panelen, märktes en viss upprymdhet i publiken, när en glad röd katt nyfiket spankulerade mellan debattörernas fötter!

Många tyckte nog att detta var det mest spännande som hänt i BBC1’s Question Time på åratal, och Tango blev något av en kändis på kuppen!

Tango’s matte förklarade glatt ”It didn’t surprise me in a way because he’s always in the school and always wandering about. He’s always been into mischief and we live right next to the school so this is his playground – all the kids love him.” Så Tango var inte speciellt förvånad över de nya människorna som var på skolan – faktum är att han varit så nyfiken på dem att studiopersonalen redan hade burit ut honom – fem gånger!

tango1        =^:^=
– Nytt sätt att hitta sin försvunna katt på, det var min första tanke när jag läste om det i tidningen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *