Tävlingsvinsterna ser ut så här

img12
Två små söta porslinskatter, den sittande är ca 8 cm hög och den liggande ca 8 cm bred, så får ni en uppfattning om storleken!
Små fynd från loppis som jag nu ger till den som vinner min tävling! (Själva tävlingen kommer i ett senare inlägg, men det får vänta till i morgon – jag frestar er med vinstkatterna så länge!)

img13

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tävlingsvinsterna ser ut så här”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *