Watson ringde polisen

watsonconnorsjpgdisplay Nödsamtal?Polisen ryckte ut och slog in dörren på Willowhayne Crescent, East Preston, Sussex, för att rädda den som ringt 999 och sedan inte gett ett ljud ifrån sig, men tryckt på återuppringningsknappen fyra gånger: “Police received a silent 999 call at 9.29am on March 5 which was traced to an address in East Preston. The operator attempted to call the number back on several occasions but it was continually engaged; as a result, a welfare check was carried out at the address.”  Polisen kikade in genom köksfönstret, såg en krossad vas, telefonen och en lampa på golvet, och befarade att något hänt, så de tog sig in i lägenheten men hittade inget mer än den glada ettåriga Watson. Det kanske inte var så underligt – det var nämligen bengalkatten Watson som tassat på telefonen.

Matte Lauren O’Shea var kanske inte lika glad när hon kom hem till förödelsen. ”Jag måste dra ur telefonen i fortsättningen” konstaterade hon. ”Vi tror att Watson ringt Afrika tidigare… han är en smart katt som kan öppna dörrar och tända lampor!” och suckar också “You can hardly use the phone in front of him without him trying to jump all over the buttons.”

Watson, som Lauren tagit hem från ett Animal Rescue Center, försökte gottgöra det hela genom att ta hem andra pris i bengalklassen i en kattutställning i helgen.

Slå mig en signal, Watson?!! Snyggt tassat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Watson ringde polisen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *