Kattricket

Idiotsäkert raggningstips för dig som tröttnat på hundtricket!

beachcat

Kille 18+ #1: Hej Lakrits! (Tar upp en katt) Vill du följa med till stranden? (Vänder sig till sin kompis) Då kan vi köra kattricket!
Kille 18+ #2: Vad är det?
Kille 18+ #1: Man går ner på stranden med en katt, sen kastar man in katten i en grupp tjejer och ba: ”Oj, det där är min katt. Hur kom han ner hit?”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kattricket”

    1. Tja, jag ser ju bara hur jag drar till mig folk när jag är på tågstationen eller i stan… Katter är magnetiska vet du?!! Fråga Madame!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *