Matte suckar om städningen

dammrtta
– men det är säkert, det är inte vi katter som orsakar dammråttorna. De är en helt egen djurart, se bevis på bilden ovan!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Matte suckar om städningen”

  1. Våra kissar på besök jagade dammråttorna under vår säng, de var jätteduktiga. *harkel* Hade glömt av att vi hade dem där. Madame hittade ett par egna att leka med bakom sovrumsdörren.

  2. Vad roligt att du har lånat bilden 🙂
    Kommer nog att länka till dig i ett inlägg hos mig.
    Jag tror annars att dammråttor föds ur glömska och dör av sysslolösheten då man komemr på att det är dags att städa:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *