Morgonkatt

Solskimmer i daggen
Tassen blir våt
Droppar i spindelnäten
Jorden doftar sol
Under vinbärsbusken en tunnel
en kattgrotta
en grönskimrande sal
med gräsmjukt golv
…jag spinner
för mig själv…
Här ska jag sova idag!

__large48

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Morgonkatt”

  1. Härlig dikt och underbar bild!
    I brist på vinbärsbuske får det duga med klängväxterna på altanen.
    Tasskram Dui och Deco

    1. Alla växter som skuggar är mysiga! Man kan ju kanske fånga nåt smaskigt kryp också!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *