Hämta en kattunge-banner till din blogg…

…men banne mej om jag fattar själv hur man gör.
Matte hjääääääääääälp!
Jippi, Mynta och Goe har den fina bannern på sin blogg – och jag vill göra så att man hamnar på den här sidan om man klickar på bannern – men jag kan inte html särskilt bra så jag får det inte att funka. *suck*

_593
Det är som ampelliljan i ampeln – utom räckhåll för mig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Hämta en kattunge-banner till din blogg…”

    1. Det är inget fel på grunddesignen tycker jag… Vad man vill ha sagt är ju mer väsentligt!
      TassKram Wikki

  1. Du markerar bara bilden & skriver i Adressen i Länkrutan så som du gjort till Texten här 🙂
    Lycka Till!!!

    Visst är de bra budskap & såå söt Banner? ?…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *