Design må vara ledordet…

…men ibland undrar jag i vems ögon designen är vacker? Här är t ex superdesignade kattbäddar från HepperHome:

pod En Pod??!
kimbarkerhf Ett Nest?!
hepp
De kanske ser sköna ut, men jag förstår varför Hepper (Förkortning av Hepburn, d v s katten som  gav namn till företaget) tittar längtande till koskinnsfåtöljen…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *