Katter i herrtidningen Esquire

esquiremasthead

För riktigt exklusiva herrar finns magazinet Esquire. Här finns nu också coola katter med stil:

indie
Tjusiga Indie i fluga från Paul Smith ovan och kompisen (*spinner*) Delta i fluga från Dolce&Gabbana nedan:
delta
Foto: Dan Burn-Forti.
När kommer ett Wikki-mode från Pradas eller Yves Saint Laurents catwalk? *mjau mjau*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Katter i herrtidningen Esquire”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *