Pollux letar och letar

_587

”Nu har jag kommit till Örebro katthem. Jag letar överallt. Dom andra katterna sa att när jag kom ner till katthemmet skulle en stilig kille som jag hitta egna människor på nolltid!!! Så var är dom? Jag letar!”

_588
Pollux sniffar sig igenom precis hela katthemmet…
_590

”Kan det gå att kika ut här efter dom som ska bli mina människor?”

_591

”Förbryllande, det här. Bäst jag lägger mig mitt på golvet så att folk MÅSTE snubbla på mig och se mig!???”

_592
Vackre Pollux väntar på Örebro katthem, kanske på dig?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Pollux letar och letar”

    1. Borde inte vara svårt att hitta hem till den här charmknutten! Kelig, social och glad… Ställ er i kö bara!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *