Jag kapar, matte skarvar

sladdkatt
Sladdar är så lika snören, men smakar liksom godare när de krasar under tänderna. Gnag på en själv, matte, så får du se! Tur att matte är händig så att hon kunde skarva ihop mobil-laddarsladden som jag tuggade av….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag kapar, matte skarvar”

  1. Mattes fotknöl, knä eller hand är inte heller så dumt att ”gnaga” lite på!
    Soliga tasskramar från Deco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *