82 katter på Kälby-katthemmet i Eskilstuna

Djurskyddets katthem i Eskilstuna drar just nu ett tungt lass, då sommarens kattungar kommer in i karavan, rapporterar tidningen Folket.

folket
Massor av söta kattungar finns här som längtar efter en egen familj att bo hos. Föreningen har fått in ovanligt många dräktiga honor, och de inkvarteras i det fina katthemmet samt i jourhem. (Foto: Christina Hjalmarsson, Folket)

Kan du hjälpa någon av katterna att hitta ett hem?
Gå in på Djurskyddets hemsida, där finns kontaktuppgifter till katthemmet! Den som adopterar en katt från Kälby får dessutom en gåva från IAMS.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “82 katter på Kälby-katthemmet i Eskilstuna”

 1. Mjauuuern’s tur att de finns….Katthemmen ?…
  Såå vackert foto 🙂 Lycka Till Jam & Kram!!!

 2. OK, vilka fin hemsida, har läst den igen och igen. Blir ganska svag, när jag ser dom härliga missar.
  Har haft kattor/fåglar i Danmark i flera år.
  Efter flytten till SE, 1990, köpte jag två st. Dom blev njursjuka, blinda och var då tvungen att avliva dom.
  Men snart måste jag snart komma ditt och kolla.
  Hälsning J.L

  1. Mjau, det är klokt att adoptera en kisse från en katthjälpande organisation! Kan även tipsa dig om Livbojen i Eskilstuna och Kattskyddet som också hjälper hemlösa katter! Lycka till i framtiden! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *