Katt i duschen

Fräscht rinnande vatten vill väl varje katt ha?

_583
Det är både kul och uppfriskande!
_584

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Katt i duschen”

 1. Verkar vara typiskt katter att hellre dricka i duschar eller ur rinnande kranar… Min Logan är tvärtom kan man säga, han dricker allra helst ur nån stillastående bakteriebemängd göl i skogen.

  1. Kan det vara något med smaken? Katterna på landet dricker hellre ur den stillastående vattengeggan ute på poolskynket än går in till sin nydiskade vattenskål?
   Men matte är rätt bra på att upptäcka när jag är törstig i duschen…
   NosPuss Wikki

 2. Mjaa,vist ÄR de &…Lite kul att ta sats & kuta in i Duschen då matte eller husse duschar 😉
  Jam & Kram samt lite Vattenstänk!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *