Vilka är sötast?

Kattungar är de sötaste som finns, tycker många. Men ibland tycker jag den anslående skönheten hos en vuxen katt är helt otrolig. Här kommer ett par bilder som kan jämföras:

kitten7
Småttingarna – och som vuxna:
kitten9
…det är något visst med MaineCoon-katter…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Vilka är sötast?”

 1. Halloj, visst får du låna bild av snygga Vitöra.
  Bara du skriver Erica som fotograf och länkar till bloggen.
  Ha en underbar dag och instämmer i kommentaren om underbara Maine cooner. *ler*

 2. hihihi jag tror minsann att det var killen själva som födde upp dessa bebisarna så mamman är där i faggorna det kan jag lova:) Det är en cornish rex:) det kan man inte tro när man ser den!! en riktig liten bolle som man bara vill ta upp och snusa på hela tiden!! varför kan inte människobarn vara så söta??

  1. Vad, en rex??? Obegripligt – jag hade gissat på en perser typ??? Nä människobarn är inte särskilgt fagra….
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *