Jag är med på Cat-Ladders! Hi-hi!

masterkattcatladder
Det här är Villes stege till vedbodsvinden, när jag är på landet smyger jag så klart in där och kollar. Där har Stora husse bäddat och fixat väl skyddade platser i fall någon av landet-katterna vill sova ute. Och nu är den stegen också förevigad på http://catladder.blogspot.com/2009/07/sweden.html#links, tillsammans med mig, vilket jag är oerhört stolt över!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Jag är med på Cat-Ladders! Hi-hi!”

 1. Tjena mors!
  Ville bara kika in lämna ett avtryck:)
  Hoppad du får en jätte trevlig tisdags kväll!
  Jag har varit på båten i 2timmar sen. Kom hem för ca, 5min sen!
  Aja!!
  Kram Amanda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *