Vinnare av katt-lavendelpåsen!

Nu har jag, Wikki, som enväldig kattsvansdomare avgjort tävlingen i rimmande och ramsande om den lilla väldoftande katt-lavendel-påsen… Alla tio deltagande rimmen kan läsas i inlägget www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp. Det kom lyriska och välformulerade inlägg och jag hade verkligen svårt att välja.

lavendel4

Vinnande är rim nr 3 från Emilia:
Här finns en katt med klös
På en påse med lavender
I denna sommartävling vill man ej vara lottlös
Då mitt favoritdjur är en tiger utan ränder!

Grattis! Emilia får vinstinfo per mail.
NosPussar och TassKramar Wikki

PS. Fler tävlingar/utlottningar kommer, håll utkik!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Vinnare av katt-lavendelpåsen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *