Wikki-farthindret, äntligen!

_580
Min bild är där i mitten vid hålet… Med ”lite fantasi” ser man väl att det är en Wikki?!!!
_581
Jag tycker mattes konstverk är så gulligt, med tanke på den begränsade mängden mosaikbitsfärger…
_582
De som gjort övrig dekor på dessa betongklossar ska också ha en eloge för det är verkligen jättesnyggt! Jag måste bara förstora detaljen med den underbara bevingade grodan, så att ni ser hur fin den är:
_groda

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Wikki-farthindret, äntligen!”

 1. Wow, vilka bra farthinder fina va de också,
  Du den där hemsidan med alla klättergrejer den har jag sagt till husse att
  TITTA på JAG VILL HA TAK OSTAR ATT KLÄTTRA IN I…………………………

 2. Fantastiskt mycket roligare än bara gråa betongklumpar som ska hindra trafiken. Risken är väl att det går jättesakta nu för att alla vill titta på konstverken. Hur gick det med bloggportalen?

  1. Jodå det gick… inte alls – har så himla mycket bloggmaterial att skriva och så lite tid. Det är något av ett heltidsjobb att vara bloggWikki!
   TassKram densamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *