Lyckade eller misslyckade bilder?

_577
En kattsvans kom med på bild i alla fall! (Tanja)
_578
En kyss på kameraobjektivet, det var väl det du ville ha? (Ville)
_579
Prinsessan i tornet! (Vevve)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Lyckade eller misslyckade bilder?”

  1. Det blev ganska kul bilder tycker jag. Lite annorlunda än vad man är van att se. Kanske lite mer åt det konstnärliga hållet.

  2. Nä men… Ville vill ju bara markera sina leksaker så att andra katter vet att det är Ville som ska bli fotad med kameran 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *