Ringa in katten

Har du väl börjat med det här lilla flash-spelet, så är det svårt att sluta:

circlethecat1
Ett gulligt litet spel som heter Chat Noir och du komemr till det här: www.gamedesign.jp/flash/chatnoir/chatnoir.html. Målet är att ringa in den lilla svarta katten med mörkgröna prickar innan den smiter ut från banan! Lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ringa in katten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *