Cat Ladies – the Movie

Här är filmen jag skulle vilja se:

https://youtu.be/RCiRFVgXrOQ
Den skildrar fyra kvinnors liv – ett liv dedicerat till katter, vare sig de har tre eller hundra stycken.

catladiesdoc
Christie Callan-Jones, från Ottawa, är en prisbelönad dokumentärfilmare, som nu tagit en avslöjande titt på fyra stycken ”katt-kvinnor”, Margo, Jenny, Diane och Ziggy, vilka avslöjar sina kattliv med en sårbar ärlighet: Margo tar hand om sina tre katter för att undfly ensamheten, Jenny 35årig mäklare använder sina sexton katter som ursäkt för att inte ge sig ut och söka kärleken, Diane pensionerad banktjänsteman fyller sitt liv med att rädda övergivna katter. Och Ziggy har också vigt sitt liv till katträddande. Katterna fyller deras behov av kärlek, vänskap, sällskap, mening och livsinriktning.

photomargot
Filmaren Christie Callan-Jones skildrar den spröda balansen i katt-tantens tankevärld, tar klivet in i en exceptionell djurägarvärld med djupa känslor. Jag VILL se hela filmen!

Mer om filmen: www.catladiesdoc.com/index.html

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *