Kattformer – KittyMutt Cube Kitty

Fantasin har inga gränser!

kittymutt
Man blir bara charmad av denna fyrkantiga katt! Och kolla svansbandaget…
kittymutta Sorgsen?
kittymutt1

Det finns fler bilder på katten här:
www.vinylpulse.com/2009/03/okkles-kittymutt-custom-mutt-show-0403.html
                      =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kattformer – KittyMutt Cube Kitty”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *