Kattstegar – du tror inte dina ögon!

Jag har hittat en hel underbar blogg om dem: www.catladder.blogspot.com/ – måste skicka in bild på Villes stege…

Här är några internationella kattstegar:

catladderregi
cattrip
kattetrappkattherberget
panzanocatladder

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattstegar – du tror inte dina ögon!”

  1. Visst är de underbara. Helt fantastiskt. Madames matte tittar ofta på den bloggen! (å vet du vad? Förstår inget alls, men jag är inne på topp100 på Metrobloggen, och har inte skrivit något vettigt alls – har du pingat din söta blogg till Bloggportalen?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *