Katthus-Drömmar

cat41
cat51
cat61

Många internationella stora hustillverkare tänker i banorna ”drömhem för katter och hundar”. Den japanske arkitekten Asahi Kasei ’s i högsta grad kattanpassade hus som kallas Plus-Nyan house är något helt enastående… Efter en research vad kattägare verkligen vill ha för sina fyrfota vänner skapades detta ”purrfect place” för katter: Innerväggar i bra material som tål kattklös och klätter, kattluckor och kattdörrar överallt, rymningssäkra galleröppningar, kattoaletter, kattgenvägar genom väggar, uppe i taket…

När kommer det på svenska? Jag tror vi ska be Stora matte designa det, hon har ju varit i husbranschen?

cat7 *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Katthus-Drömmar”

 1. Åh, blir nog till att kattblogga lite i eftermiddag då *ler*.
  Ska försöka skicka dig ett mail om en stund där jag berättar hur du ska göra för att få fler läsare genom att bloggtoppa o pinga din blogg 🙂 *kliar bakom örat*

 2. Sådär vill vi fixa för Madame också. Katt-träden som grundpelare och sedan små språng ut runt taket i lägenheten så hon kan traska runt 🙂 Har din mail, ska bara få tummen ur o hitta vart jag hittade hur man gjorde 🙂

 3. WOW, vill haaaaaaa! Vi har bara en gammal klösställning som är vinglig och utarbetad!
  Ska försöka överjama matte att fixa till lite nya spännande klätterträd!

  1. Vi får designa ett eget super-katthus?
   Jag vill ha ett med en rejäl tall växande upp i mitten och huset som en ring runtom?!!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *