Broderad lavendelpåse med katt – du kan vinna den!

lavendel4
Bedårande söt liten doftpåse – tävla om den här: www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp
Allt du behöver göra är att skriva ett kattrim!

OBS! Manliga tävlande saknas – gillar ni inte lavendeldoft? Häng på nu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Broderad lavendelpåse med katt – du kan vinna den!”

 1. Ååå…Denn vill ja’ vara mé & Tävla om…Såå söt ?..
  Mitt lilla Rim:

  ”Du kom en Natt..
  Du rara lilla Katt!
  Vad jag inte visste
  var att du din ägare miste!
  Du var kall & klen…
  Din päls så len!
  Nu finns du hos mig…
  &…Jag Älskar Dig!..”

 2. Ska försöka rimma!

  Jag är omgiven av skatter
  & de e mina katter 🙂
  Rimmet vart dåligt men
  mitt hjärta säger mer!/ Micke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *