Ser du smärtan och skräcken i deras ögon?

De är i trygghet nu, räddade – men bor något skrämt kvar – ännu speglas oron, rädslan och osäkerheten i deras ögon… Alla dessa skygga hittekatter som gjorts illa eller övergivits av människor! Se på dessa ögon och säg mig vad du ser:

ballerina_keshov albert_keshhov
Ballerina och Albert, Kattstallet Åkeshov
erik_keshov  anne_keshov
Erik och Anne, Kattstallet Åkeshov
jaxon_o  chili_o_ninni_o
Jaxon, Chilli och Ninni, Örebro katthem
otta_keshov  nelson_keshov
Otta och Nelson, Kattstallet Åkeshov
missfreja_o  serafia_o
Miss Freja och Serafia, Örebro Katthem

Ska jag berätta vad jag ser? Att bakom de vaksamma ögonen hos de här katterna ser jag HOPP! De är inne på katthemsverksamheter som verkligen brinner för att hjälpa Skyggisar, som jobbar hela tiden med att skapa nytt förtroende mellan människa och katt, och de här katterna har CHANSER till BRA KATTLIV!

Nästa gång du besöker ditt lokala katthem, titta inte bara på de sociala kelkatterna som kommer till dig… smyg fram och titta på missen som sitter halvdold bakom gardinen? Du kanske möter ögonen och längtansblicken från ditt livs nästa stora kärlek????

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Ser du smärtan och skräcken i deras ögon?”

 1. Mjauu,såå Vackra kissar ?..
  Jag ser rädsla,ängslan & oro men oxå Hopp & Kärlek!!!
  Önskar dem & alla andra kissar i deras situation MjauuLycka Till!!!

  Kam & Kram!!!

 2. Vill bara krama, klappa o gosa med dem, visa att de inte behöver vara rädda längre.
  Hoppas verkligen jag kan få tid och besöka Örebro Katthem när jag ändå är hos dig Wikki.

  jo föresten… kommer ta bussen som går 10.00 från mig den 30, så jag är nere i Örebro vid 11.40, och tänkt ta första bussen jag kan till er.. om det går bra… Åker imorgon på läger så kommer inte ha tillgång till dator direkt. Men ska försöka be om att få kolla mailen lite då och då ^^

  Ta hand om alla katter på katthemmet, både gamla som nya och glöm inte att ta hand om nova o vevve, husse o matte
  många gosiga kramar från mig Angel

 3. Kan inte Svenska Spel ge oss den där storvinsten snart?? Vill hjälpa stackars kissekatter, även om det inte är just dessa som du visar upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *