Emmas kattbild har 173 röster

em_katt

Emma och hennes kompis har räddat den här lilla kattungen med hjälp av nappflaskan och om du inte redan belönat detta med att rösta på bilden i Lottos sommarbildtävling så kan du göra det här: svenskaspel.se/p4.aspx – mer info finns på tidigare inlägg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Emmas kattbild har 173 röster”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *