Allraskönaste Astasia adopterad!

asta

Lyckliga Astasia har åkt till sitt nya hem med uteliv, grönt gräs under tassarna och hackspettar i skogen! Lycka till, vackertass!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Allraskönaste Astasia adopterad!”

  1. JA hon är cool, se även tidigare inlägg med bilder. Hon blir en fin skogskatt!
   *spinner* Wikki

 1. Härligt att läsa om en kissekatt som fått ett nytt hem, och ett nytt liv.

  Precis som min Findus, som fick avsluta sitt liv så som han påbörjade det, på en gård, fritt ute i naturen med alla möjligheter till att få vara inne i huset när han så kände för det. Han fick ett par riktigt bra sista år.

  1. När jag blir gammal vill jag också bo alla dagar på landet?! Men det är om hundra år!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *