Kär katt har många namn

Upptäcker du också plötsligt att din katt har väldigt många namn? Inte bara det ofta krusidulliga namn som står på stamtavlan (för den som har någon) eller i köpekontraktet, utan en rad smeknamn och alias, ofta ett antal för varje familjemedlem som är i kontakt med katten?!

wikki_profil

Jag heter Wikipedia, men kallas: Wikki – Wikkiflickan – Pedi – WikkiPrick –

Min kompis heter Nova, men har smeknamnen: Novis – Rödnos – Novanosen –

Katterna på landet har också många namn:
Tanja: Blondinkatten – Klotbältan – Tanjis – TanjaTuss – Grållan –
Ville: Ville Vildkatt – Rödsvans – Guldsvans – Pojken – Villenos – Rödingen – VilleKillen –
img1  Mjurre: MjurreGos – MjurreKurre – Finpojken – – Mjurris – SvartVitingen –
Semlan: Kurran – Mamma Memmel – Semmelmamma – Semlis – Orderkatten – Memmi – Temsi –

Och så har vi vår jourkatt, Vevve, som inte hunnit få så många namn än av oss: Vevvelin –

Hur många namn har din katt?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *