Min kompis Madame ska få sommarvänner?

madamefiskar
Madames husse har berättat: ”I juli ska Madame få vara hjälpmatte åt två små katter som behöver lite ompyssling medans deras stormatte, samt lill-husse/matte är bortresta. Fungerar det bra ska vi tänka över det där med att ta hand om en katthemskatt till, så Madame har lite sällskap.”

Snälla Madame, lyssna på mej: Jag var också tveksam till att ha fler katter i hushållet, det är ju skönt att vara ensam drottning i klöstornet. Men nu bor både en Nova och en Vevve här, och det är riktigt kul att ha någon att jaga i prasseltunneln! Och bara man visar en Fast Tass och fostrar nykomlingar ordentligt, så kan de bli riktigt drägliga!

Vevve skulle bara stanna ett par veckor, var det tänkt, men tja – vi får väl se hur långa de veckorna tänker bli…

Vad jag ville säga var i alla fall – du kan ju t ex vara jourhem och ha en katthemskisse på prov ett tag. Det behöver ju inte vara permanent lösning men man måste verkligen våga prova sig fram så man hittar rätt partner! Lycka till nu med småmissevaktningen! *nospuss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Min kompis Madame ska få sommarvänner?”

 1. De små var på besök igår, Madame var inte imponerad direkt. *fräs* Men till min glädje jagade hon inte runt efter de små kattflickorna. Får se hur det går, efter typ 10 timmar vågade sig besökarna på att gå lite fritt runt i lägenheten iallafall. *kli under hakan*

  1. Jo men det måste ju till små fräs innan man ”satt katt-gränserna”… Jag fräser fortfarande då och då på Vevve och Nova men de vet att det bara är lite FörstaViktigasteKatten-markering och inget farligt. Sen leker vi SvansKull…
   TassKram till Madame! Bra jobbat!
   NosPuss Wikki

 2. Vad härligt att lilla kissen som skulle stanna ett litet tag fick dra ut på tiden:)
  Just detta med att ha någon på ”prov” brukar brista i att man redan första dagen bestämmer att ”på prov” blir livstid och det är ju inte helt fel:)
  Ha det gott Kram maria

  1. Mjau man ska inte ha bråttom med att placera ut missar heller – de måste få bli trygga i sina hem och veta att människor är bra, innan de slussas vidare. Det kan ta tid. Men det där vet ju du!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *