Sommaren får mig att spinna

allt_gott_mutts

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sommaren får mig att spinna”

  1. Givetvis ska du ligga där, tror att jag fick fnatt när jag ”byggde om” min blogg. Ska fixa det under eftermiddagen. *kastar iväg en näve kattgodis som du får jaga som plåster på såren*

    1. Ja jag känner igen det där… Nu när det kommit igång en dator här, så ska man hitta tillbaka allt gammalt i favvo och sånt. Hoppsan varför gjorde man inte backup oftare undrar man…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *