Har ni sett broccolikatten?


Lilla Captain Pugwash är bara galen i sin broccoli!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Har ni sett broccolikatten?”

  1. haha… när Logan var liten så snodde han broccoli av våran kanin vid första bästa tillfälle. Men sen var man tvungen att smyga på, överfalla, slåss med och döda broccollin innan den gick att äta! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *