Miss-Sommar överstökad

Ahhh vilken härlig Miss-Sommar vi katter haft! Flera extra människor på besök att kela med, och härliga långa promenader… I kväll avrundade vi med en långlång sen kvällspromenad i skymningssvalkan, Nova och jag, och det var skönt att få lite aftondagg i tassarna!

igelkott
Nova tog sig runt hela Vivallaringen med matte och husse, medans jag och Stora matte smög runt i skogen, klättrade i träd, gjorde utomhustoalett (Kattsingen vad gott det känns under svansen när man för kissa i naturgrop!) och snackade med kvarterets igelkottar Bowie och Jagger. (Bowie har en blixt i pannan och Jagger är bara taggad.)

I morgon är det vanlig måndag igen, och Stora husse ska komma hit med saker???! Undrar vad – ”något spännande för katter!”, säger matte!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Miss-Sommar överstökad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *