Klätterhylla byggd på balkongen!

Stora husse är här och stökar med virke, borrmaskin och skruvar… jag måste vakta noga! Mycket spännande – och en ny hurts att ligga på vid vardagsrumsfönstret… Rapport kommer sen när allt är klart!

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Klätterhylla byggd på balkongen!”

    1. Jepp här är det Händiga Tassen som håller på! Jag skulle kunna starta ett sånt där ”Fixa Balkongen för Katt”-program sen?
      NosPuss Wikki

    1. Utsikt fick jag i alla fall! Och en massa andra spännande sovställen! Vevve och Nova är med och inspekterar…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *