Öppet Hus på Katthemmet Örebro idag!

Välkommen till
”mitt” KattHem
på Sockengatan 5
i Örebro
mellan kl 13-16.

Jag själv kommer inte att vara där, men jag skickar min matte och Stora matte att representera världens finaste katter, nämligen dem från detta KattHem!

blomkatt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Öppet Hus på Katthemmet Örebro idag!”

    1. Å hurra ja det gjorde det! Orgur med slokörat fick ett jourhem att flytta till, och Göran 10 månader blev tingad av ett jättemysigt ungt par. Och så kom det en barnfamilj och tittade men de skulle vänta på en kattunge längre fram. Fast Safir gjorde allt för att charma dem!
      TassKram Wikki

    1. Å hurra ja det gjorde det! Orgur med slokörat fick ett jourhem att flytta till, och Göran 10 månader blev tingad av ett jättemysigt ungt par. Och så kom det en barnfamilj och tittade men de skulle vänta på en kattunge längre fram. Fast Safir gjorde allt för att charma dem!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *