Pälsbollar i avloppet

Solen skiner, det är början till en ljuvlig dag. Inifrån badrummet hörs muttranden. Hur kan det bli så mycket pälsbollar i avloppet?

Alltså, vid min Päls, jag är oskyldig! Det är INTE jag i det här hushållet som har en meter långt hår??!

avloppskatt

Så här ser man annars ut om man varit katt i avloppet – det är lilla Storm som just fiskats upp ur röret där hon suttit fast. Smutsig och nedkyld, men vid liv. Bara räddningspersonalen bytte grepp och lade kattungen i famnen så började den spinna och trampa lyckligt!

Se mer på  blogs.catster.com/the-cats-meow-a-cat-and-kitten-blog/kitten-rescued-from-drain-pipe-after-4-day-ordeal/2008/12/02/

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Pälsbollar i avloppet”

 1. Underbart att den blev räddad måtte den få ett bra liv med matte och husse som bryr sig.

  1. Men ikväll har vi sett små ensamma kissar ute i området där jag bor, och man blir så orolig att något ska hända någon av dem…
   Själv går jag bara ut när jag har mina människor ordentligt kopplade till min sele, så jag kan hålla reda på dem också!
   TassKram Wikki

 2. Åh, så skönt att den lilla kisen blev räddad. Hoppas han inte fick några men ifrån den hemska upplevelsen. Jag minns varenda gång jag varit tvungen att duscha – inge kul!
  /Sture

  1. Han fick ett bad och ett nytt hem så småningom – allt ordnade sig. *spinner*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *