Klös på vissa människor

VARNING! Otäck bild!

Det här är INTE kul:

freecat

Det är tragiskt, otäckt och sorgligt.

Hoppas någon hade bättre vett än de som satte upp skylten – och roade sig med att fotografera och lägga upp under ”Funny Cat Pictures”…

Kissen på bilden lider inte längre, men jag får ont i själen, hjärtat, vill bara gråta! Matte, håll om mej en stund!

Dumma människor…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Klös på vissa människor”

  1. Ja, tänk om man förstod det… Det är lätt att förstå sig på katter, men hopplöst att begripa människor!
   TröstTassKram Wikki

 1. Fy vad hemskt!!!!
  Men man kan väl tänka att ordet free inte behöver betyga gratis utan fri?
  För om man kollar på lexin så betyder free:
  fria; frige (verb; transitivt)

  Kanske så dom menade???????????

  1. Nä då, de var riktigt hjärtlösa och menade gratis = värdelös….
   Usch så dumma, jag vill riva dem! Ordentligt!
   *morrar* Wikki

   PS Fast för dig spinner jag!

  1. Ja det gör ont i en att se vissa människors dumhet. Men samtidigt är jag glad att du och matte och husse och de goda människorna finns!
   TassKramar Wikki

  1. Men din husse är en av de bra människorna, och det är så fint med sådana – de kan hjälpa andra missar så de inte råkar illa ut. Och jag är lite stolt över min matte som jobbar på katthemmet, din husse, hon och de goda människorna ger kattvärlden hopp!
   *spinner* Wikki

 2. Snacka om makaber bild! Jag har tyvärr sett en katt bli påkörd precis utanför huset jag bor i och bilen brummarde vidare men det var bara att gå ut, konstatera att det var grannens älskling som dött en plötslig död. Det blev begravning och massa tårar hos dem på eftermiddagen kan jag säga. snyft!
  Nu ska jag tassa in i tvättstugan.
  Ha det gott/maria

  1. Vi katter må fräsa eller klösa, men vi skulle aldrig kränka varann på detta sätt. Det är något konstruktionsfel på människor som jag grunnar på hur man ska bota!
   TassKram Wikki

  1. Ja det kanske är så det är: De har ett tomrum där empati och medkattlighet ska sitta? Synd om dem på ett sätt också – de får inte uppleva lyckan i att – med repsekt – ha en pälsig vän…
   *suckar* Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *