Fler toakatter…

Visst är det spännande med katter som kan ”toa på toa” men jag hade ju inte behövt se den sista snutten på resultatet?…jag föredrar nog ändå att få krafsa en riktig grop?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Fler toakatter…”

    1. Om vi katter fick välja så gör vi nog det själva också! Men har man inget val – så?
      *fnissar*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *