Vackra Astasia på Örebro Katthem

astasia1
Den här kattjejen är bara så tjusig! Hittar hon hem till Dig?

astasia2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Vackra Astasia på Örebro Katthem”

    1. Ja det kan jag förstå! Det är nåt visst med sköldisar… men matte ska försöka ta bilder på Asatsia från sidan mer också, för hon är jättelustigt ”sköldpaddig” – går liksom inte att beskriva…
      NosPuss Wikki

  1. Ser helt underbar ut, men Sixten klarar inte av en ny katt till i huset. Hoppas iallafall att hon får ett bra hem snart.

  2. Åååååh!!!!! helt otroligt bedårande!
    Vad jag längtar till kattligt sällskap… nu när den dagen blir *suck & snyft*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *