Morgontankar i en katts huvud

Ibland är det bara människors oförstånd som skadar oss djur. Tänk om dom tänkte – lite bättre?

Ibland räddas vi av deras välvilja. Tänk om lite fler ville väl?

Ibland är livet en balansgång…

*suckar* Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Morgontankar i en katts huvud”

  1. Ja, det finns så små saker som gör skillnader, och inte vet man när och om det händer. Tror det var någon som kallade det livet.

    1. Men det finns val i livet som är ganska viktiga också, det där som kallas samvete. Man ska bara använda hjärnan också, så får man ett bra liv!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *